woensdag 13 februari 2008

Seminars Alsace wijnen 2008 – Programma

Vele vragen worden gesteld:

› Aroma van witte bloemen of exotische vruchten?
› Wat is een vin de terroir?
› Waarom zijn er zoveel druivenrassen in de Alsace?
› Past een witte wijn bij vlees?
› Kunnen Alsace wijnen lang bewaard worden?
› Wat is het verschil tussen een Riesling en een Sylvaner?
› Wat is de méthode traditionnelle?

Om dit soort vragen te kunnen beantwoorden heeft de Interprofessionele Raad van de Alsace wijnen het Seminar voor Alsace wijnen in Colmar opgericht. Dit seminar richt zich zowel tot het grote publiek als tot professionals in de distributie en de horeca en behandelt heel diverse thema’s om de rijkdom van onze wijnen en de veelheid aan genoegens die zij bieden te illustreren.

Het Seminar voor Alsace wijnen nodigt u uit om uw proefkennis te verdiepen, uw kennis over Alsace wijnen te verrijken, u te verbazen over de wijn-/spijscombinaties tijdens een diner/proeverij of tijdens het weekend op ontdekkingstocht te gaan in de wijngaard via de beroemde Route des Vins d’Alsace.

Seminars Alsace wijnen 2008 – Programma
>15-16/03/2008
>5-6/04/2008
>26-27/04/2008
>30-31/05/2008
>30-31/08/2008 (Engels)
>17-18/10/2008
>14-15/11/2008

Tarieven: 295,- voor 2 dagen incl. BTW. Zonder overnachting.Voor informatie of inschrijving, vul bijgaand formulier in of neem contact op met Laurence Wipff, “Ecole des Vins d’Alsace” van het Conseil Interprofessionnel des Vins d’Alsace via tel. +33 3 89 20 16 20.

Geen opmerkingen: